HOQUEI
  • Noticies, Primer equip
FC MARTINENC 4 - 4 HC PRAT

El primer equip de l’hoquei Martinenc ha empatat en un partit molt igualat jugat contra un dels equips més veterans i experimentats de la categoria.

L’equip del Guinardó ha tingut una sortida fulgurant i en el primer minut de l’enfrontament havia ja aconseguit dos gols magnífics en dues jugades de tiralínies marca de la casa.

L’equip visitant però ha anat aturant la tempesta de bon joc local, madurant i enlentint al màxim el “tempo” del partit i trencant amb veterania jugades clau que finalment sumen.

La primera parta s’ha acabat amb avantatge mínim de 3-2 favorable a l’equip del Guinardó, però en la represa, l’equip visitant ja no s’ha deixat sorprendre i amb càmara lenta ha anat trenant una teranyina defensiva amb contracops que ja no ha pogut desenredar l’equip vermell.

Molta emoció en el tram final de l’enfrontament amb jugades a cara o creu dels dos equips que s’ho han jugat descaradament tot a una carta, però l’encert dels porters ha deixat en taules justes un enfrontament equilibrat amb dos equips molt diferents i amb estils de joc gairebé contraposats.

Som Martinenc!

 


FITXA TÈCNICA

FC Martinenc: Alex, Eric, Xals, Pita i Dani (equip de sortida), Serrano, Gerard, Joaquin, i Fabre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.