Victòria convincent de l'HQ Martinenc | FC Martinenc skip to Main Content
JMJ 2 - 7 FC MARTINENC

El primer equip d’hoquei del FC Martinenc ha aconseguit una important victòria que ha estat molt treballada a la sempre difícil pista del JMJ. Recordem que el mes passat l’equip del Guinardó ja va guanyar el mateix equip, però  a la tanda de penals i després d’un enfrontament trepidant a la Copa de la Lliga.

La primera part de l’enfrontament ha estat principalment de desgast i l’equip de Harri Mora ben posicionat a la pista ha mantingut la porteria a zero, mentre Serrano feia dues  dianes providencials  que aportaven tranquil·litat a l’equip, arribant a la mitja part amb un 0-2 favorable provisional.

A la represa l’equip local ha reaccionat amb una sortida en tromba i ha igualat amb coratge el marcador a dos gols, fins que Serrano novament, avui molt inspirat i Daura, molt sòlid, també en dues ocasions han aconseguit trencar el partit. Posteriorment l’equip vermell jugant a plaer consolidaria matx i marcador amb dos gols més de Bea, deixant un resultat definitiu i convincent de 2 a 7 que ja no es mouria.

Els tres punts mantenen l’equip del Guinardó en la segona plaça de la classificació i donen confiança per encarar el darrer i definitiu quart de la competició que es preveu interessant i espectacular.