HQ SALLE
  • Primer equip
SALLE BONANOVA 5 - 6 HQ MARTINENC

El primer equip de l’hoquei Martinenc es va endur el segon derbi barceloní de la categoria al vèncer a la pista de la Salle Bonanova en un enfrontament molt disputat i igualat. El partit, que es va haver d’avançar en el calendari, disputant-se entre setmana, no va tenir un dominador clar, però els de Marc Roger van saber partir en els moments difícils per sumar els tres punts.

Amb una part per a cada equip, la primera va ser clarament per a l’equip del Guinardó, que va arribar al descans amb un tranquil·litzador però incert resultat de 3-5. En la segona meitat, en canvi, va ser la Salle Bonanova qui va tenir el domini del partit, però la seva reacció només va ser parcial i no va aconseguir finalment capgirar el marcador.

A destacar la gran actuació del capità de l’equip vermell, Iu Serrano, que es va carregar l’equip a l’esquena i amb una pòquer de gols va certificar una victòria merescuda, però molt patida, i que confirma aquesta bona evolució de l’equip de Marc Roger en el darrer tram del campionat de lliga.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Ros, Xals, Manel, Serrano, Gerard, Bea, Sirvent, Morata, i Nolla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.