Hq
  • Primer equip
MARTINENC 9 - 3 LAIETÀ

El primer equip d’hoquei del FC Martinenc ha guanyat sense patiment el partit disputat contra la UE Laietà després de la derrota de la setmana passada i els tres punts aconseguits juntament amb resultats favorables de la jornada, tornen a consolidar l’equip del Guinardó a la segona plaça de la classificació, a dos punts de diferència del tercer classificat, la UE Barberà.

La primera part ja ha acabat amb el resultat favorable a l’equip de Harri Mora (5-2), després de superar un incert 1-2 favorable inicialment a l’equip visitant. I es que el Laietà ha sorprès l’equip local fent un quadre tancat per aprofitar molt be els seus contra-atacs i al principi li ha donat bons resultats.

A la segona part, en canvi, ja no hi ha hagut el factor sorpresa i l’equip vermell ha anat consolidant la seva clara superioritat aconseguint finalment una victòria treballada però plàcida. A remarcar que tots els components de la plantilla de l’equip del Guinardó convocats han marcat algun gol en el partit d’avui.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

FC Martinenc: Alex, Daura (2), Cortadellas  (1), Xals (1), Bea (2) (equip de sortida), Serrano (1), Dani Rivera (2), Ros.