Un empat entre dos equips que igualen a tot | FC Martinenc skip to Main Content
UE VIC 0 - 0 FC MARTINENC

El FC Martinenc ha aconseguit un nou empat davant del Vic a domicili, en un matx sense gols en el que les defenses s’han imposat amb claredat (0-0). Vic i Martinenc segueixen doncs amb trajectòries idèntiques que els situen a mitja taula.

El FC Martinenc ha demostrat una important millora respecte el partit de la passada setmana contra el Tona, però no ha estat suficient per guanyar al Vic. El conjunt de Miguel López ha estat millor que els locals, i ha tingut dues ocasions clares per marcar, especialment un xut al pal de Quiles, però també hauria pogut perdre en el darrer sospir, amb un xut dels locals que també ha anat al pal.

A la primera part el partit ha estat força disputat i sense ocasions de rellevància. El camp gran i la defensa en línia dels osonencs podien fer pensar que el Martinenc trobaria espais per arribar amb claredat a l’àrea local, però ha faltat tenir idees ben definides en els metres finals.

A la segona part el partit s’ha obert més. Barragán s’ha mostrat molt segur en les seves intervencions i en el joc amb els peus, i el Martinenc ha entrat amb  perill per banda amb Kilian i Quiles.

Al minut 54, el propi Quiles s’ha plantat sol davant del porter, però el seu xut ha anat a la base del pal quan l’afició vermella del Martinenc ja cantava gol. Chicho també ha tingut una ocasió perillosa quan ha intentat una vaselina que s’ha quedat curta.

Els minuts han anat passant i el Martinenc creava més perill que el Vic, però en temps afegit els vigatans podrien haver sumat els tres punts. En un embolic a dins de l’àrea, la pilota ha acabat al pal en un xut que ha posat la por al cos als vermells.

El Martinenc arriba així als 26 punts, els mateixos que el Vic, i demostrant que avui li ha falta una mica d’ambició i gol. La tornada dels sancionats Roland Garros i Ferran Alabau la propera setmana poden girar la tendència i la falta de gol.

FITXA TÈCNICA

UE Vic: Reig, Torné, Gerard, Isma, Roca, Peque, Puigdesens (Joaquim), Sergi, Gil, Robert (Rachid) i Espina (Velasco).

FC Martinenc: Barragán, Campos, Kilian, Aleix, Lobo, Varese, Hugo, Antolínez (Raventós), Chicho, Lozano (Márquez) i Quiles (Hayati).

Gols: Sense gols.