Socis 17 18 Mini
  • Primer equip

El FC Martinenc ja està preparat per una nova temporada on els objectius que es plantegen són de màxims. La temporada 2017-2018 comença el 3 de setembre amb un derbi emocionant contra la UE Sants. Si vols sentir i viure tota la màgia del Guinardó, fes-te soci de l’entitat. “Ho vius, ho sents, som Martinenc!”

Amb un equip molt competitiu sota la batuta de Miguel López, que dirigeix la nau vermella per segona temporada consecutiva, el FC Martinenc buscarà un any més i sense complexos l’ascens a la Tercera Divisió. Els davanters Roland Garros i Ferran Alabau, els protagonistes del cartell de la campanya de socis, seran dos dels principals actius d’un equip  que té fam i ganes de fer coses grans. Del primer al darrer jugador, tots junts amb l’afició per una nova temporada històrica.

Si el Martinenc és la teva passió, ens pots acompanyar en aquest camí que s’allargarà fins el proper mes de juny de 2018.

L’aventura ens portarà aquesta temporada per les províncies de Barcelona, Lleida i Tarragona, amb equips clàssics com el Sants, Balaguer, Tortosa, Andorra o Rapitenca, i altres de nous, com l’Alpicat o el Lleida B o les Borges Blanques.

Amb el carnet de soci podràs seguir i viure tots els partits del Municipal del Guinardó i obtenir altres beneficis. Consulta totes les opcions aquí:

Soci Benvingut: Nens i nenes d’entre 0 i 13 anys Preu anual: 20 euros
Soci Benvingut:  Nens i nenes d’entre 0 i 13 anys Preu anual: 35 euros
Soci Jovent:  Nens i nenes d’entre 14 I 17 anys Preu anual: 35 euros
Soci Adult:   Adults entre 18 i 64 anys Preu anual: 75 euros
Soci + 65:     Adults de 65 anys i més Preu anual: 50 euros
Soci Protector:  Adults socis que ho sol·licitin Preu anual: 150 euros

 

Avantatges soci / sòcia protector :

  • Seient a la Llotja privada del FC Martinenc
  • Possibilitat de viatjar gratuïtament amb l’autocar de l’equip*
  • Accés gratuït a tot el Torneig d’Històrics del Futbol Català
  • Gratuïtat a les Jornades econòmiques establertes pel Club**

Per a més informació podeu trucar a l’Oficina d’Atenció al Públic: 93 436 47 46

Les persones que viuen fora de Barcelona o fora del país poden fer-se socis de forma no presencial omplint aquest document PDF que pots trobar en el següent enllaç.

FORMULARI DE SOCI NO PRESENCIAL

Som Martinenc!