Gabri Padrós Torna Al Martinenc | FCM
Gabri Padrós torna al Martinenc | FCM
  • Primer equip

La direcció esportiva del Futbol Club Martinenc comunica la dotzena incorporació al primer equip per a la nova temporada 2019/2020.

Es tracta de Gabri Padrós, porter barceloní de 25 anys que aquest últim curs ha defensat la porteria del Sant Cugat, del grup 1 de la Primera Catalana. Serà la seva tercera experiència al primer equip del Martinenc.

Gabriel Padrós (Barcelona, 17 d’octubre de 1993), arrelat al barri de la Sagrera, va iniciar la seva etapa formativa, ja amb guants i sota pals, al Badalona. Va arribar al Sant Andreu quan era cadeta i al Narcís Sala va viure tota l’etapa com a juvenil. El salt al futbol amateur el va fer al Guinardó: el curs 2012/2013 arribava al Martinenc, amb el qual disputava 10 partits, a Primera Catalana. A final de curs deixava el club i continuava a la categoria… i a la ciutat de Barcelona: dues temporades al Júpiter, entre 2013 i 2015, que culminaven amb l’ascens dels gris-i-grana a Tercera. Padrós deixava llavors la Verneda per arribar al Feliu i Codina. Amb l’Horta vivia un any excel·lent, el curs 2016/2017, amb l’ascens a Tercera Divisió, categoria en què debutava el curs següent. Al primer terç del nou any, tornava a Primera Catalana, per ser el porter titular del San Juan At. Montcada al grup 1. Un grup en el qual continuava aquest últim curs, quan s’incorporava al Sant Cugat, en què ha estat el porter titular (31 partits disputats). Padrós viurà a partir del 22 de juliol la seva tercera etapa al Martinenc.

Gabri Padrós torna al Martinenc | FCM

Després d’anunciar l’arribada de Xavi Morón com a director esportiu, la de Javi Gómez com a nou entrenador, les dues renovacions i els dotze primers fitxatges, hi ha catorze futbolistes confirmats de la plantilla amb què el Martinenc afrontarà la temporada de retorn a Primera Catalana.

 

Martinenc 2019/2020

Porters: Víctor Cócera i Gabri Padrós
Defenses: Javi Iglesias, Edu García, Adri García, Marc Ahufinger, Adri Pulido i Karim Al Qarut
Migcampistes: Iván García, Carles Güell, Edgar Moragas i Ricardo Tinoco
Davanters: Joel Martínez i Joan Vendrell

 

En els propers dies i setmanes s’aniran anunciant la resta de les incorporacions que configuraran el gruix de la plantilla, així com els noms del cos tècnic, format ara mateix per l’entrenador, Javi Gómez; el seu segon, Danilo Liesegang, i l’’scouter’, Carlos Camacho.

#SomMartinenc