Martinencocpsancrito
  • Primer equip

Després de dos triomfs consecutius, el FC Martinenc vol seguir amb la seva bona dinàmica demà al Municipal del Guinardó contra el CP San Cristóbal a les 12 hores. Els de Miguel López són segons i volen refermar que definitivament han enlairat el vol.

Les victòries davant del Balaguer i del Borges Blanques han situat el Martinenc segon en una posició quasi inmillorable, amb 9 punts. Els del Guinardó tenen una nova oportunitat a casa per seguir sumant en el partit que obre la jornada d’un dia en el que el futbol ha passat a un segon pla.

No val a badar, i el Martinenc ho ha de donar tot per treure els punts a casa contra un rival que ha començat la lliga amb dues victòries i dos empats. El conjunt de Terrassa és un habitual de la categoria i segur que no posarà facilitats.

Per part del FC Martinenc, Campos és l’única baixa, mentre que López recupera a Antolínez a la medular. La part ofensiva de l’equip sembla haver recuperat el gol i l’afició del Guinardó espera un nou duel per seguir creixent.

Fruit de l’acord entre tots dos clubs, els socis i sòcies del CP San Cristòbal tindran l’entrada a 5 euros. De la mateixa manera que els socis i sòcies del Martinenc al partit de tornada.

Som Martinenc.