Previasants
  • Primer equip

Per seguir la fantàstica dinàmica del FC Martinenc, que acumula tres partits guanyant i quatre sense encaixar, el conjunt del Guinardó haurà de superar en el derbi a la UE Sants, que només està tres punts per sobre a la classificació. Aquest diumenge a les 12h partidàs al Municipal del Guinardó.

El Martinenc donaria definitivament un pas endavant a la classificació si aconsegueix superar al Sants al Guinardó. De fet, el partit de la primera volta contra el Sants va suposar la primera gran alegria de la temporada al guanyar 1-5 a l’Energia.

L’equip està en una dinàmica ascendent, amb Roland Garros en ratxa, Barragán i la defensa intractables, tot i que ningú es pot refiar d’un Sants que manté el bloc  en els darrers anys i que és molt sòlid.

Després de superar el Llagostera B amb un partidàs l’equip de Miguel López està en el millor de la temporada, però ara arriben tres partits fonamentals contra el Sants, Mollet i Horta, tots tres en les primeres posicions.

El públic s’ha reconciliat amb el Martinenc, i segur que animaran al màxim per superar un derbi espectacular contra el Sants!

Som Martinenc