Previgrano
  • Primer equip

El conjunt del Guinardó enceta la setmana de tres partits claus contra el EC Granollers, un equip molt sòlid que lluita per les places del playoff d’ascens. Després de la victòria a domicili  a Terrassa, el Martinenc voldrà tornar a donar la sorpresa a Granollers, demà dissabte a les 19h.

El Granollers està demostrant aquesta temporada que va de debò i està a només tres punts del playoff, després de superar en els dos darrers duels a equips potents com l’Horta i l’Europa.

Per la seva banda, el Martinenc, després de perdre a casa amb el Llagostera buscarà la seva segona victòria a domicili. L’excel·lent partit a Terrassa (2-4) fa dues setmanes hauria d’omplir de moral l’equip per tal d’aspirar a una nova victòria.

Peque, expulsat contra el Llagostera, serà baixa a Granollers, mentre que Marçal i Iván Rodríguez estan lesionats. Per la seva banda, Joel ja ha complert sanció i podrà tornar a l’equip.

Es tracta d’una setmana molt important on el Martinenc juga dissabte a les 19h contra el Granollers i ho tornarà a fer el dimecres al Municipal del Guinardó contra la FE Grama, en un partit  a vida o mort, a les 20:30h.

La setmana es tancarà a Ascó, diumenge a les 12h, en un altre partit entre equips molt necessitats.

Som Martinenc!