Carles Güell, El Quart Fitxatge | FCM
Carles Güell, el quart fitxatge | FCM
  • Primer equip

La direcció esportiva del Futbol Club Martinenc comunica la quarta incorporació al primer equip per a la nova temporada 2019/2020.

Es tracta de Carles Güell, migcampista olesà que arriba al Club després d’una temporada en què ha acabat defensant la samarreta del San Mauro, després de disputar més de mitja temporada amb el Club Manresa FS de la Segona B de futbol sala.

Carles Güell (Olesa de Montserrat, 7 de juny de 1993) va començar la seva carrera esportiva vinculat al futbol sala (a la seva Olesa natal) i al tennis, en què va destacar al Club Egara principalment. Un cop introduït al món del futbol, va començar a la base del Terrassa i va passar després pel Gimnàstic Manresa, el Manresa i el Can Vidalet, abans de tornar al Terrassa, amb qui va fer el salt al futbol amateur la temporada 2012/2013. Al final d’aquell curs marxava cedit a l’Igualada, de Primera Catalana, amb qui competia dues campanyes a molt bon nivell. El 2015 tornava al Terrassa, a Tercera, amb qui destacava anotant tres gols, un parell al camp del Júpiter escollits entre els tres millors del cap de setmana segons La Xarxa. En aquest vídeo es repassaven els gols i la trajectòria de Güell fins la tardor de 2015.

A l’acabar aquella temporada tornava de nou cap a l’Anoia: a l’Igualada disputava dues temporades més a Primera Catalana, fins que fa un any decidia “canviar de futbol”. Fitxava pel Club Manresa FS, de la Segona Divisió B de futbol sala, conjunt amb què ha competit durant tres quartes parts d’aquest curs. La temporada l’ha acabat amb retorn al futbol 11, al San Mauro de Segona Catalana, amb qui ha disputat 6 partits i hi ha aconseguit 4 gols. De perfil poliesportiu, com denota el seu historial (i de fet, en una entrevista a La Xarxa ja explicava com va passar de ser una promesa del tennis a dedicar-se al futbol), Güell ha estudiat INEF i és professor d’Educació Física. Esport i ensenyament són les seves principals inquietuds.

Carles Güell, el quart fitxatge | FCM

Després d’anunciar l’arribada de Xavi Morón com a director esportiu, la de Javi Gómez com a nou entrenador, les dues primeres renovacions i els quatre primers fitxatges, ja hi ha sis futbolistes confirmats de la plantilla amb què el Martinenc afrontarà la temporada de retorn a Primera Catalana.

 

Martinenc 2019/2020

Porters: Víctor Cócera
Defenses: Javi Iglesias i Edu García
Migcampistes: Iván García i Carles Güell
Davanters: Joel Martínez

En els propers dies i setmanes s’aniran anunciant la resta de les incorporacions que configuraran el gruix de la plantilla, així com els noms del cos tècnic, format ara mateix per l’entrenador, Javi Gómez; el seu segon, Danilo Liesegang, i l’’scouter’, Carlos Camacho.

#SomMartinenc