Caldentey, En Un Partit Contra El Lloreda // FOTO: Dani Falcón
Caldentey, en un partit contra el Lloreda // FOTO: Dani Falcón
  • Primer equip

Tot i el descens del Martinenc B a tercera catalana, la millora de nivell del nostre futbol base comença a tenir els seus primers efectes en el primer equip. Així, la temporada que ve Miguel López comptarà amb dos jugadors que han passat pel futbol formatiu de l’entitat: el defensa Roberto Sossa, que ja ha debutat amb el primer equip i començarà enguany la seva etapa sènior, i el mitjapunta Arnau Caldentey, del filial.

Arribat del Catalònia fa dues temporades, Roberto Sossa ha estat una de les peces més importants del Juvenil A aquests dos últims cursos. Central esquerrà –també pot actuar de lateral– amb bona sortida de pilota, Sossa ja sap que es tenir minuts a segona i a primera catalana. En aquests últims dos anys, encara en edat juvenil, el defensa ha reforçat en diverses ocasions el Martinenc B i fins i tot va arribar a debutar amb el primer equip, en la penúltima jornada a Masnou on va disputar 24 minuts.

Un any més gran, Arnau Caldentey ha jugat aquesta temporada al filial a segona catalana. Mitjapunta amb capacitat per jugar en diverses posicions del mig del camp cap endavant, Caldentey ha jugat 32 partits enguany (31 com a titular) i ha marcat 5 gols, i tot i el descens del filial, s’ha guanyat entrar en els plans de Miguel López de cara la propera temporada gràcies al seu joc. Després d’haver començat la seva etapa en el futbol formatiu al Martinenc, el jugador va tornar fa dues temporades al Guinardó procedent de la Unificació Bellvitge i ara jugarà al primer equip.

Tots dos futbolistes formaran part de la primera plantilla de ple dret, tot i que, tenint en compte la seva joventut, tindran minuts amb el filial sempre que, per un motiu o altre, no ho facin amb el primer equip.

Som Martinenc!