Barragán, En Un Partit D'aquest Curs // FOTO: Dani Falcón
Barragán, en un partit d'aquest curs // FOTO: Dani Falcón
  • Primer equip

El FC Martinenc tanca la seva porteria amb la renovació de Dani Barragán i la incorporació del porter Gerard Pujol (Sant Joan Montcada). Els dos porters seran els encarregats de defensar la porteria dels Diables Vermells del Guinardó.

Barragán segueix un any més com a vermell després d’un tram final de temporada a molt bon nivell. Una lesió greu en el primer tram del curs li va impedir poder disputar molts partits de la primera volta. El seu lideratge i les seves aturades seran claus per un bon paper en la temporada 2017-18.

Per la seva banda Gerard Pujol, que ha militat en equips com el CD Montcada o el Vilafranca, arriba al Guinardó per tal de tenir dos porters de garanties i amb ganes de fer-se un lloc sota les ordres de Miguel López.

El porter Gerard Pujol, en el darrer partit de la temporada amb la samarreta del Sant Joan Montcada // FOTO: Dani Falcón

El porter Gerard Pujol, en el darrer partit de la temporada amb la samarreta del Sant Joan Montcada // FOTO: Dani Falcón

El porter del filial Jordi Fuentes, que aquest any s’havia guanyat un lloc al primer equip, finalment no formarà part de l’equip ja que per motius laborals marxa a l’extranger  a treballar.

Som Martinenc!