Previabalaguer
  • Primer equip

El FC Martinenc viatja demà a Balaguer (17:00 hores) amb l’objectiu d’obtenir la victòria en la tercera jornada del grup 2 de Primera Catalana. Després de sumar els tres primers punts entre setmana amb la resolució de la FCF, el conjunt del Guinardó busca el joc i la confiança per iniciar la bona dinàmica sobre el terreny de joc.

El retorn de Ferran Alabau és la principal novetat en la convocatòria de Miguel López, que per primer cop té tots els jugadors disponibles aquesta temporada. La derrota la setmana passada davant de l’Almacelles (0-2) va fer mal, perquè va ser inesperada tot i la bona segona part, però aquest conjunt té qualitat i nivell per sobreposar-se als dos primers partits de lliga.

El Balaguer és un històric del futbol català, que l’any passat va estar molt aprop de l’ascens a Tercera, i que aquesta temporada no ha tingut un inici fàcil, amb una derrota i un empat.

Per tant, un partit on els dos equips sortiran a ple rendiment a per la victòria, i on s’espera màxima intensitat.

Es tracta del primer desplaçament llarg de la temporada, després d’estrenar-se a l’Energia. Aquesta temporada el Martinenc visitarà principalment les terres de Ponent, de l’Ebre i Andorra.

Som Martinenc