FB IMG 1503161794556
  • Primer equip

Estiu mogut a la porteria del Martinenc. Finalment, i després d’alguns canvis, serà Adrià Buetas qui acompanyarà a Barragan en la missió de guardar la porteria del conjunt del Guinardó. Buetas, que l’any passat va jugar a l’Horta, ha convençut els tècnics després d’unes setmanes de prova i substituirà Dete, que finalment no iniciarà el curs.

Campió el curs passat amb l’Horta, Buetas, de 28 anys, s’ha convertit en un autèntic especialista en ascensos a 3a divisió després d’aconseguir-ho també amb el Júpiter. I ja diuen que sense dos no n’hi ha tres… “Vinc amb l’objectiu clar d’aconseguir que el Martinenc jugui l’any que ve a 3a divisió”, va dir el jugador als mitjans del club: “Estic molt content d’estar on vull i on em volen.”

Buetas és un porter experimentat després de sis temporades a 1a catalana (Vilassar, Montcada, Júpiter i Horta) i quatre a 3a divisió (Vic i Europa). En la seva última etapa a l’Horta, Buetas va ser el porter titular del conjunt de Xavi Molist, disputant 20 partits en l’últim curs.

Molta sort i benvingut!

Som Martinenc!