Aa Torneigespluguenc
  • Futbol Formatiu

Abans d’un merescut descans per Nadal, l’Aleví A va disputar per tercer any consecutiu el Torneig de l’Espluguenc i en va sortir vencedor per tancar així el 2016 en plena forma. Els nois de Pol Font van superar a equips de gran nivell per alçar-se finalmente amb el trofeu, en un torneig en què també van rebre el premi a l’equip menys golejat i Pau Miñarro el de màxim golejador.

En un grup amb sis equips, l’Aleví A necessitava acabar entre els dos primers per classificar-se per a les semifinals; i així va ser. Amb un registre de tres victòries, un empat i una derrota, els del Guinardó van acabar segons, només per darrere d’un Santboià amb qui, coses del destí, es retrobarien a la final. Per arribar-hi, abans el Martinenc va haver de desfer-se del Prat en les semifinals a qui van vèncer per 2-1.

Quedava, doncs, només un últim pas per fer-se amb el títol i a la final esperava l’únic equip que els havia superat al llarg del dia: el Santboià. A la final, però, l’Aleví A es va mostrar imparable, i amb una actuació dominant es va col·locar amb 4-1 en el marcador. En els últims instants, els del Baix Llobregat van maquillar el marcador amb dos gols, però no els hi va quedar temps per completar la remuntada i el Martinenc es va proclamar campió del torneig. A més, amb només cinc gols rebuts, Martí va ser el porter menys golejat, mentre que el davanter Pau Miñarro, autor de 11 gols, va ser declarat màxim golejador del torneig.

Som Martinenc!

Resultats:

Aleví A 0-0 Horta
Aleví A 3-0 Espluguenc B
Aleví A 1-2 Santboià
Aleví A 4-0 Anguera
Aleví A 6-0 Levante las Planas

Aleví A 2-1 Prat (semifinals)

Aleví A 4-3 Santboià (final).