Gran estrena de l'Infantil A contra el Sants | FC Martinenc skip to Main Content
INFANTIL A 3 - 0 SANTS

Enguany, les diferentes categories del futbol formatiu comencen de manera esglaonada i aquest cap de setmana va ser el torn del Cadet A i l’Infantil A, de Preferent. I en el cas dels infantils, els nois d’Albert Rosés van començar amb molt bon peu la temporada amb una victòria després d’un partit molt seriós contra el Sants gràcies a tres gols a la segona meitat.

Després d’una gran pretemporada, el derbi contra el Sants de la primera jornada de lliga era l’ocasió perfecta per plasmar aquestes bones sensacions en la competició. I així va ser. L’Infantil A va dominar de principi a fi el partit i va gaudir de la majoria d’ocasions que s’hi van veure. La més clara en aquests primers 35 minuts la va tenir Nacho, però el porter visitant va salvar l’1-0 amb una excel·lent intervenció. Per la seva banda, el Sants va amenaçar en un parell d’ocasions al contracop i en un lliure indirecte dins l’àrea, sobretot en els darrers deu minuts abans del descans en què el Martinenc va perdre el control del partit.

Però el descans va servir per asserenar els ànims i perquè els del Guinardó tornessin a recuperar el control. I després de dos avisos de Nacho i Clapés, va arribar finalment l’1-0 en una gran centrada de Damià que va rematar al fons de la xarxa Garriga (42′). El gol va deixar del tot tocat al Sants, que en aquesta segona part gairebé no es va apropar a la porteria rival, defensada en aquesta aleshores per Roland. I en els millors moments locals, va arribar el segon, també obra del capità Garriga, i el 3-0 definitiu de Pau Granell.