Victòria plàcida del Femení davant el Sant Quirze | FC Martinenc skip to Main Content
FEMENÍ 4 - 0 SANT QUIRZE

Quarta victòria consecutiva del Femení, que segueix empatat en el lideratge ara només amb el Girona després de l’ensopegada del Seagull B. Les de Guillem Garcia han superat sense gaires problemes el Sant Quirze en un partit que ha quedat ja molt ben encarrilat abans del minut 10 amb les dianes de Júlia i Eulàlia.

I és que tot és molt més fàcil quan només començar t’avances en el marcador, i això és el que li ha passat al Martinenc. Al minut 1, el pal ha evitat l’1-0, però poc després, en una gran jugada per banda d’Eulàlia, Júlia ha obert la llauna. I poc després, al 10′, Eulàlia ha anotat el segon després d’una nova bona jugada de la davantera vermella que ha superat la portera amb un xut creuat- 2-0 i el partit molt ben encarrilat.

A partir d’aquí, el ritme ha baixat lleugerament, tot i que el Martinenc ha topat en dues ocasions amb la fusta en rematades de Júlia i Bea. A més, les vermelles han seguit portant el ritme del partit sense deixar que les visitants s’apropessin a la porteria d’Alba, una espectadora més durant tot el primer temps. Una constant que no ha canviat tampoc gaire a la represa, quan el Femení ha tornat a prémer l’accelerador per acabar de sentenciar el matx.

Al 53′, una nova combinació entre Eulàlia i Júlia ha permès a la segona, després d’un rebot que l’ha afavorit, anotar el 3-0 amb un xut ajustat al pal. Poc després, Eule ha rebut dins l’àrea una bona passada de Júlia, però després de controlar ha vist com una defensa evitava el seu xut, una jugada que s’ha repetit amb més exit al 58′. Aquesta vegada Eule ha rematat de primeres per tancar el marcador amb el 4-0 definitiu.

Amb tot sentenciat, les del Guinardó haurien pogut ampliar encara més la renta, si bé el Sant Quirze també ha tingut les seves dues úniques aproximacions a la porteria defensada en aquesta segona part per Luisa. El marcador, però, no s’ha mogut i el Martinenc ha pogut celebrar tres punts més que l’aferren en el colideratge del grup.

FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Alba, Caru, Elena, Mariona Bea, Jessi, Eule, Eulàlia, Sara, Júlia i Paula; Luisa, Noe, Tanya, Laura i Sofie.

GOLS: 1-0 (3′) Júlia. 2-0 (10′) Eulàlia. 3-0 (53′) Júlia. 4-0 (58′) Eule.