Femeni Jupiter
  • Femení
FEMENÍ 3 - 4 JÚPITER

Toca reaccionar sigui com sigui. És fa complicat escriure sobre una nova ensopegada del Femení, que durant la primera volta era un dels candidats a lluitar per les posicions capdavanteres i que encara no coneix la victòria en aquest nou any. Un punt dels últims 18 possibles és un botí molt pobre per un conjunt que ha vist com quedaven dinamitades les seves opcions de jugar un altre any la Copa Catalunya. I això que les del Guinardó es van avançar en el derbi i van tenir molt a tocar sumar, almenys, un empat.

Després d’una primera mitja hora igualada, Arantxa, autora d’un doblet, va avançar el conjunt vermell en el marcador a passada d’Eulàlia. L’avantatge, però, no va durar fins al descans perquè uns minuts abans d’arribar al 45′, del Barrio va igualar el matx. El gol va deixar tocat el Martinenc, i a la represa les de la Verneda van sortir amb un altre ritme: així, en el primer quart d’hora, Kristina, la primera de penal, va obrir distància en el marcador gràcies a dues dianes.

Tocat, però no enfonsat. Quan pitjor estava, el Martinenc va reaccionar i va trobar el premi a l’esforç amb el gol de Nàdia (66′) i el posterior empat d’Arantxa, en rematar una falta centrada per Paula (77′). El punt no era un mal premi tal i com havia anat el partit, però tot i això, les de Javi Peris van anar a per la victòria. I quan el que estava més a prop era el 4-3 que no pas el 3-4, va aparèixer Sara del Barrio per, a dos minuts per acabar, marcar el gol de la victòria pel Júpiter i enfonsar una mica més el Femení.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Sara, Caru, Coma, Elena, Anna, Jessi, Eulàlia, Mariona, Arantxa, Carlota i Paula; Alba, Clàudia, Pigrau i Nàdia.

GOLS: 0-1 (32′) Arantxa. 1-1 (42′) Sara del Barrio. 1-2 (50′) Kristina, de penal. 1-3 (61′) Kristina. 2-3 (66′) Nàdia. 3-3 (77′) Arantxa. 3-4 (88′) Sara del Barrio.