El Global Yoga Congress Passava Pel Club | FCM
El Global Yoga Congress passava pel Club | FCM
  • Club

Barcelona acull el proper cap de setmana la tercera edició del Global Yoga Congress, la que pretén ser un cop més la festa mundial del ioga a la capital catalana. La Nau Bòstik, a la Sagrera, reunirà a partir de divendres referents del món del ioga, com els professors Simon Park, Jordi Canela, Ambra Vallo i Anna Pujol, entre d’altres. El congrés es completarà amb sessions de Thai Massage, meditació, acroioga i concerts.

Pretén ser un punt de trobada per a tothom interessat en el món del ioga, siguin practicants habituals o bé persones amb interès per tot el que envolta el ioga. Més enllà de les trobades específiques, hi haurà també tallers, ‘foodtrucks’ i un espai de ‘shopping’.

El Global Yoga Congress passava pel Club | FCM

Un dels actes previs de promoció va ser una sessió de ioga per a equips i socis i sòcies del Club, feta divendres passat al CEM. Des del Global Yoga Congress han volgut omplir de ioga diversos espais de la ciutat, i de fet ja han fet pràctica de ioga a la presó de Brians 1 i en els propers dies n’hi haurà també al Mercat de la Concepció (dimecres) i al Teatre Aquitània (dijous).

El Global Yoga Congress Barcelona 2019 se celebrarà entre divendres 11 i diumenge 13 d’octubre. Podeu consultar el seu web per a més informació.

#SomMartinenc