Assemblea2019
  • Club

El socis i sòcies del FC Martinenc estaven citats ahir al matí per celebrar l’Assemblea General Ordinària, que va tenir lloc al CEM Guinardó abans de la celebració del partit del primer equip davant del CF Montañesa. Tots els punts de l’ordre del dia van ser aprovats per unanimitat.

Entre els fets més destacables, cal remarcar el reconeixement que es va fer a Joan Porcar, després de tres dècades com a directiu de l’entitat. Ara deixa les seves funcions a la directiva i passa a ser soci d’honor, per aprovació per unanimitat de l’Assemblea.

Així mateix, s’ha aprovat el nomenament de dos nous directius, Raül Vázquez i Oriol Porcar, que passen a formar part de la Junta Directiva, després de molts anys de vinculació al club i al barri.

En l’informe presentat pel director general del FC Martinenc, Alfred Porcar, s’han explicat tots els aspectes relacionats amb les qüestions econòmiques del club, i s’han aprovat els comptes. Així mateix, s’ha aprofundit en totes les activitats del club que s’han portat a terme, com una nova edició del Torneig d’Històrics del Futbol Català, o del Cros 3Turons – La Diablada, entre moltes altres.

Així mateix, s’ha posat en valor la bona salut de l’entitat, especialment a nivell d’equips i jugadors en totes les seccions del FC Martinenc (futbol, bàsquet, hoquei i judo), i la creació de la nova secció de futbol sala, així com la consolidació de la secció Altres Capacitats. També el múscul que gaudeix el club a nivell social i econòmic.

Finalment, els socis i sòcies del FC Martinenc que han assistit a l’Assemblea s’han pogut desitjar un Bon Nadal i unes Bones Festes, desitjant per al 202o els majors èxits esportius per a totes les seccions.

#SomMartinenc