El BQ Martinenc Va Superar La Barrera Dels 100 Punts
El BQ Martinenc va superar la barrera dels 100 punts
  • Sèniors
BQ MARTINENC 102 - 66 LIMA HORTA

Després de la derrota a Balaguer i una Setmana Santa que s’ha fet llarga, el Sènior A ja tenia ganes de tornar a jugar per tornar al camí de la victòria. I el Lima Horta en va pagar els plats trencats. Amb un partit treballat des de l’inici, els d’Hugo González es van distanciar ja en el primer quart i van acabar vencent de gairebé 40 punts.

Si algú tenia dubtes que la darrera derrota podria passar factura a l’equip, els vermells van tardar ben poc a demostrar que no era així. El partit va començar igualat, però els del Guinardó van anar fent forat a mesura que passaven els minuts. Així, al descans el Martinenc vencia per onze punts de diferència.

A la represa, els homes d’Hugo González van posar una marxa més i amb una major intensitat defensiva van anar ampliant les diferències en el marcador perquè en atac van seguir a un nivell increïble. I és que en el tir exterior, els del Guinardó van seguir demostrant el gran encert que els ha caracteritzat al llarg de la temporada. I passant la barrera dels 100 punts, el Martinenc va aconseguir una nova victòria per seguir amb la persecució del líder de la categoria.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Pau, Pol, Victor, Edu, Borja, David, Pere, Eloi, Diego i Eric.

PARCIALS: 27-21 / 47-36 / 81-48 / 102-66.