BQFem Casp
  • Sèniors
BQ FEMENÍ A 58 - 41 CASP

Després de caure contra el Casp en el partit de la primera volta, aquesta vegada el Sènior A Femení no es va deixar sorprendre i va guanyar amb comoditat. El Martinenc, així, segueix en la lluita per la zona alta a l’espera d’afrontar els dos propers partits, contra rivals directes, que podrien decidir moltes coses.

Amb dos triples consecutius, les visitants van sortir molt endollades al partit. El Martinenc, però, coneixedor del que havia passat en l’altre partit va reacionar ràpidament i al final del primer quart ja dominava per sis punts d’avantatge (16-10). Per davant en el marcador, les del Guinardó van saber jugar amb els nervis del rival i amb un joc molt pràctic van aconseguir anar ampliant la renta. Així, quan l’equip va assolir els deu punts d’avantatge, els va saber mantenir.

El Casp ho va intentar de totes les maneres, però a pesar de les diferents variants plantejades pel conjunt visitant, el Martinenc va seguir dominant amb fermesa fins als 17 punts de marge del final (58-41). Un triomf que serveix per guanyar confiança de cara a les vitals dues properes jornades que afrontarà l’equip.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

PARCIALS: 16-10 / 30-20 / 41-28 / 58-41.