Bqfcm Vilatorrada
  • Sèniors
BQ MARTINENC 85 - 79 VILATORRADA

El BQ Martinenc segueix imparable i dissabte va aconseguir el sisè triomf de la temporada contra un Vilatorrada que va posar les coses molt difícils als llargs dels 40 minuts. El partit, però, va estar marcat per una mala notícia: la lesió d’Adrià en el primer quart.

Davant un equip amb només una victòria però que arribava amb forces renovades depsrés del canvi d’entrenador, els d’Hugo González van haver de patir fins al final per endur-se el triomf. I és que tot i que el Martinenc va anar per davant durant tot el partit, els visitants van saber aguantar sense que els del Guinardó s’escapessin del tot en el marcador. De fet, el primer quart va ser força igualat, tant que el partit va marxar al primer descans amb empat a 18 en el marcador.

Va ser en el segon quart quan el conjunt d’Hugo González va aconseguir trobar l’encert i la intensitat que el caracteritza per aconseguir escapar-se mínimanent en el marcador: el +10 del descans es convertiria en el major avantatge del conjunt del Guinardó en tot el partit.

I és que a la represa, el Vilatorrada va treure l’orgull i, a poc a poc, va anar retallant la distància en el marcador. Val a dir, però, que el Martinenc es va mantenir ferm, i va saber aguantar el vendaval visitant mantenint-se sempre per davant en el marcador i consolidant el triomf en el darrer quart.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Pol, Asier, Pau, Victor, Borja, Pere P., Pere D., Eloi Aitor, Eric, Miller i Adrià.

PARCIALS: 18-18 / 44-34 / 61-57 / 85-79.