BQFCM Artes
  • Sèniors
BQ MARTINENC 134 - 107 ARTÈS

La setmana després de no poder aconseguir la victòria a la pista de l’intractable Esparraguera, el Martinenc tenia una bona oportunitat per refer-se al Pavelló del Guinardó. I, i tant si ho va fer: els d’Hugo González es van imposar amb contundència en un partit que es va convertir en un autèntic festival d’anotació –241 punts sense cap pròrroga–.

El duel va començar amb un Artès endollat, que va anotar fins a set triples al primer quart, i amb un Martinenc que va aconseguir aguantar el ritme a base de molts punts en el joc interior; uns papers que es van intercanviar al segon període, en què els del Guinardó van ser els qui més encert van tenir desde la línia de 6,75 (8 triples en el segon quart). Així, el Martinenc va aconseguir el primer gran avantatge al descans (62-48).

Després del descans, el ritme no va baixar –34 punts pels locals i 31 pels visitants–, amb el Martinenc deixant el partit gairebé sentenciat i quedant-se a només 4 punts d’arribar a la màgica xifra dels 100 amb deu minuts encara per jugar-se. En el darrer període, el joc es va endurir provocant molts llançaments des de la línia de tirs lliures, però el ritme d’anotació no va baixar i ambdós equips van completar un marcador amb una puntuació de les que quedarà molts anys en el record.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Arnau, Zapata, Miller, Aitor, Victor, Clot, Pere, Pau, Recasens, Pol, Borja i Camins.

PARCIALS: 28-29 / 62-48 / 96-79 / 134-107.