Les Dues 'Annes' En El Moment De Rebre La Placa Commemorativa
Les dues 'Annes' en el moment de rebre la placa commemorativa
  • Sèniors

Dissabte, abans de l’important duel del BQ Femení A davant el Bosco Horta, el club va voler retre homenatge a dues jugadores molt especials per a l’entitat, l’Anna Isún i l’Anna Santamaria, per la seva llarga trajectòria en el Martinenc. Les dues jugadores ja fa deu temporades que defensen els colors del Martinenc i per això el club va voler tenir un petit detall amb elles.

Ja fa una dècada que les ‘Annes’ van arribar al club i des d’aleshores han anat passant per totes les categories fins arribar a l’equip sènior. Al llarg d’aquests anys, desenes de partits, moltes victòries i, fins i tot, un Campionat de Catalunya en categoria Cadet per a l’Anna Santamaria, però el més important és que les dues jugadores ja formen part de la història d’aquesta secció.

Com a mostra d’agraïment, el club les va obsequiar amb una placa commemorativa, però sobretot, i des d’aquestes línies ho volem recalcar, el Martinenc vol mostrar el seu enorme agraïment per la fidelitat mostrada durant tots aquests anys. ¡I que en siguin molts més!

Som Martinenc!