BQFem CIC
  • Sèniors
CIC 47 - 51 BQ FEMENÍ

Cinquena jornada i quarta victòria de la temporada que permet al Sènior A Femení acomodar-se en la zona noble de la classificació. Les del Guinardó han començat el curs amb molt bones sensacions i només el ple de victòries de la Salle Reus el separen de la primera posició de la taula. Davant el CIC, el Martinenc va haver de suar de valent, però ja suma dues victòries seguides a domicili i tres en total.

Al primer quart, el conjunt vermell va imposar la lògica i es va mostrar superior en totes les facetes del joc. Les del Guinardó es van mostrar encertades en atac i molt intenses en defensa, amb una variabilitat tàctica que va permetre a l’equip aconseguir un gran avantatge al final del primer període (14-21) que va saber conservar a la mitja part (22-30).

Però el descans li va provar al conjunt local i el CIC, basant-se sobretot en una defensa molt sòlida, va aconseguir anar retallant en el marcador, sobretot en el darrer quart, fins a situar-se tot just dos punts per sota. Però el Martinenc sempre va estar per davant en el marcador i quan va veure que la victòria perillava va tornar a pujar el nivell per mantenir la renta i conservar una victòria molt treballada (47-51).

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Maria, Júlia, Mireia, Gina, Mònica, Alba, Anna, Cris, Laura, Carol i Núria.

PARCIALS: 14-21 / 22-30 / 33-44 / 47-51.