Adrià Clot Defensa Un Rival En Una Acció Del Duel Contra L'Esparreguera | CB Esparreguera
Adrià Clot defensa un rival en una acció del duel contra l'Esparreguera | CB Esparreguera
  • Sèniors
ESPARREGUERA 73 - 77 BQ MASCULÍ

El Sènior A Masculí ja ha demostrat en moltes ocasions que és un equip que no es rendeix mai i que no llença la tovallola ni en les situacions més delicades i en la visita a la pista d’un vell conegut, l’Esparreguera, el conjunt d’Hugo González va aconseguir una victòria brillant després d’una remuntada espectacular en el tramf final del partit.

I és que el conjunt del Guinardó va anar a remolc en el marcador durant bona part de l’enfrontament després d’un parcial de 23-16 en el primer període. Així, el Martinenc va arrossegar aquest desavantatge a partir d’aleshores i va marxar al descans 8 punts per sota després d’un segon quart força fluix en atac per part de tots dos equips (38-30).

Però els vermells seguien dins el partit liderats per Ángel i David Mejía, espectaculars durant tot el matx –17 punts cadascú–, i l’aportació en atac de Seth que, tot i jugar lesionat, va ajudar l’equip en els moments més difícils. Així, tot i que no va poder retallar el desavantatge en el marcador, el Martinenc va començar a afinar els seus percentatges en el tir i a collar un conjunt local que va haver d’apujar també el seu ritme per mantenir la renta.

Això sí, la victòria semblava ja lligada per a l’Esparreguera, que va iniciar el darrer període set punts per sobre (62-55), un avantatge que va arribar a un màxim de 10 punts a falta de set minuts per acabar. Però aleshores, en el tram decisiu i amb tot en contra, el Martinenc va mostrar una fortalesa mental i una experiència inusual en un conjunt tan jove per jugar els millors minuts del matx i remuntar un partit que semblava perdut. Al final, 73-77 i segona victòria del curs que permet al Sènior A Masculí situar-se a la zona mitjana de la taula.

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Ángel, David Mejía, Borja Pascual, Arnau Olivé i Adrià Recasens; Ali, Buba, Miller, Seth, Adrià Clot, Èric i Jeremy.

PARCIALS: 23-16 / 38-30 / 62-55 / 73-77.