BQFCM Artés
  • Sèniors
ARTÉS 73 - 84 BQ MARTINENC

Després de tres derrotes consecutives contra rivals de la part alta, el Martinenc va aconseguir una victòria revitalitzant a la pista de l’Artés que el permet consolidar-se en la tercera posició. Els del Guinardó van fer un partit molt complert, i tot i que en el darrer període els locals van prémer l’accelerador, el Martinenc va tornar al camí de la victòria.

L’inici de partit va ser força igualat, però a l’equador del primer quart, els d’Hugo González van prendre la iniciativa i es van avançar en el marcador, una renta que ja no s’escaparia. Perquè del 16-22 del final del primer quart, el Martinenc va anar ampliant l’avantatge fins arribar als 20 punts de marge a falta de dos minuts per al descans.

A la represa, els visitants van saber mantenir el ritme i no van deixar en cap moment que els bagencs s’apropessin en el marcador (46-67). Sí que ho van aconseguir en el darrer quart, però la renta que disposava el Martinenc era ja massa gran i l’Artés només va poder maquillar el marcador (73-84).

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Arnau, Bernat, Cristian, Miller, Aitor, Adrià Clot, Pere, Pau, Asier, Adrià Recasens, Pol i Borja.

PARCIALS: 16-22 / 28-46 / 46-67 / 73-84.