Bqfcm Sallemanresa
  • Sèniors
SALLE MANRESA 76 - 82 BQ MARTINENC

En un partit marcat per l’encert dels dos equips des de la línia de tres (26 triples entre els dos conjunts) i per un segon quart completíssim del Martinenc, que es va mostrar increíblemente superior al conjunt local, els d’Hugo González van aconseguir la cinquena victòria de la temporada i signen així un inici de campionat immaculat. Tot i així, els del Guinardó van haver de patir fins al final, però una vegada més, van mostrar el seu temple en els minuts de més tensió.

Ja des dels primers minuts, el Martinenc va sortir disposat a deixar clar el perquè és el líder del seu grup de primera catalana i amb una bona defensa i molt equilibri en atac entre el joc interior i exterior, els del Guinardó van posar-se per davant ja en el primer quart. Però va ser en el segon quan el Martinenc es va deixar anar en atac i va aconseguir destacar-se en el marcador (26-40 al descans).

Però si algú es pensava que el partit estava sentenciat anava molt equivocat, ja que a la represa, la Salle Manresa va sortir a per totes per intentar tornar de nou en el partit. Així, amb fins a sis triples anotats en aquest tercer quart, els del Bages es van acostar en el marcador, en una remuntada que van culminar en el darrer quart quan, a falta de dos minuts, els locals van aconseguir empatar a 74.

Però com ens té habituat aquest equip, en els minuts en què cal jugar-se les garrofes, el Martinenc va tornar a ser millor i es va mostrar més encertat per acabar-se enduent el partit (76-82) en una pista on encara no hi havia guanyat ningú.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Pol, Pau, Eloi, Asier, Borja,  Víctor, Pere P., Aitor,  Pere D., Miller, Adrià i Eric.

PARCIALS: 11-13 / 26-40 / 55-63 / 76-82.