El BQ Martinenc B s'endú el derbi del Guinardó | FC Martinenc skip to Main Content
GUINARDÓ 64 - 77 BQ MARTINENC B

Victòria trepidant del Sènior B Masculí que es va imposar en el derbi del barri contra el CB Guinardó. El Martinenc va dominar durant molts trams del partit i es va endur el triomf de manera justa després d’una gran segona meitat. Ara, el Filial mira cap a la zona alta de la taula després de dues victòries en les primeres tres jornades.

Que el partit era un derbi va quedar clar ja des del salt inicial. El matx va començar amb un ritme de joc elevadíssim imposat per un conjunt local que va sortir a per totes en el primer període. Al Martinenc li va costar uns minuts assentar-se sobre la pista, però a poc a poc, i sobretot en el segon quart, va aconseguir recuperar sensacions i capgirar el marcador per marxar al descans amb un lleuger avantatge (30-32).

Va ser aleshores, en la represa, quan els d’Hugo González i Ivar Guzman van mostrar el seu millor nivell. El sacrifici defensiu va permetre al conjunt visitant mostrar-se molt més sòlid i recuperar totalment el tempo del partit. Així, el Martinenc va anar ampliant la distància en el marcador fins a situar el 64-77 final, que dona molta moral a l’equip de cara a les següents jornades.