El BQ Femení tanca la primera volta amb derrota | FC Martinenc skip to Main Content
SAFA CLAROR 61 - 43 BQ FEMENÍ

Derrota del Sènior A Femení, que es va veure superat pel Safa Claror al llarg de tot el partit. Les gracienques van agafar avantatge des del primer quart i ja no el van deixar escapar al llarg dels 40 minuts tot i els intents de reacció del Martinenc.

Sabedor de l’alta intensitat que li agrada imprimir al Safa en els seus partits, el BQ Femení va sortir conscienciat per intentar controlar el duel i trobar un ritme que les fes sentir còmodes, però dos triples consecutius locals i un parell de cistelles fàcils fallades van permetre que el conjunt gracienc agafés el primer avantatge en el marcador.

Així, el partit se li va posar molt costa amunt al Martinenc amb el 16-7 del final del primer quart, tot i que les del Guinardó van intentar reaccionar en el segon període força igualat. En l’intercanvi de cops, però, les locals en van sortir vencedores perquè cada vegada que el Martinenc aconseguia retallar distàncies, el Safa tornava a recuperar l’avantatge (25-18 al descans).

Però a la represa encara va ser pitjor perquè el conjunt local va aconseguir imposar el seu ritme fent impossible qualsevol intent de reacció visitant. I és que el Safa Claror anotava massa fàcil i la diferència es va anar ampliant fins al 61-43 final, un càstic segurament excessiu.