20170313 124403
  • Sèniors
CALAF 52 - 41 BQ FEMENÍ

Segona derrota consecutiva del Sènior A Femení que no passa pel seu millor moment en aquesta temporada. Després de caure amb contundència a casa contra el líder, les del Guinardó van tornar a perdre, aquesta vegada contra un Calaf situat en la zona mitjana de la taula.

I això, que l’inici de partit va ser molt positiu pels interessos del Martinenc, que va començar movent la pilota amb bon criteri en atac i controlant en defensa les jugadores referents del conjunt local. L’encert inicial, però, es va anar difuminant i el desencert a les dues cistelles es va traduir en un marcador molt baix al descans (20-22).

Però el pitjor encara estava per arribar, ja que després del descans les visitants encara van sortir pitjor. Amb poca fluïdesa en atac, el Martinenc va pecar d’excés de precipitació i manca d’encert per donar moltes facilitats a un Calaf, que a batzegades, anava sumant. Així, el conjunt local es va començar a distanciar en el marcador. Tot i això, les del Guinardó ho van seguir intentant fins al final, però amb percentatges de tir molt baixos, l’equip va ser incapaç de donar-li la volta al marcador.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Maria, Gamarra, Mònica, Gina, Cintia, Alba, Anna L., Isún, Cris i Carol.

PARCIALS: 14-13 / 20-22 / 34-29 / 52-41.