Bqfemeni Stignasi
  • Sèniors
SANT IGNASI 56 - 40 BQ FEMENÍ

Abans de marxar de pont i de la jornada de descans del proper cap de setmana, el BQ Femení tenia al davant un partit de vital importància. En el duel entre el tercer i el quart classificat, però, el Martinenc no va estar encertat i en cap moment va tenir opcions d’endur-se una victòria que l’hauria impulsat encara més amunt en la taula de classificació.

La visita al gimnàs del Sant Ignasi sempre és complicada donades les dimensions del terreny de joc, i les locals, més avesades a aquestes característiques, ho van saber aprofitar amb una defensa pressionant i agressiva. De fet, les col·legials van sortir molt fortes al partit amb un parcial d’11-0 que les de vermell van arrossegar al llarg de tot el matx.

I és que tot i que en algun moment del partit el Martinenc va aconseguir acostar-se en el marcador, el resultat mai va baixar dels set punts de diferència, amb un Sant Ignasi que va saber contrarrestar sempre qualsevol intent de remuntada visitant.

Després del descans, el joc es va igualar, però els 11 punts de desavantatge a la mitja part va ser una llosa massa gran per al Martinenc, que no va tenir forces d’acostar-se més en el marcador. I és que amb tantes baixes i un equip de circumstàncies –fins a nou baixes presentava l’equip per aquest vital duel–, la proesa va ser impossible.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Gamarra, Maria, Alba, Anna L., Mònica, Cris, Marta, Isún i Raquel.

PARCIALS: 22-10 / 31-20 / 44-29 / 56-40.