BQFem Balaguer
  • Sèniors
BQ FEMENÍ 40 - 80 BALAGUER

Amb només dues derrotes en tot el curs –precisament una és contra el Martinenc, a la primera volta–, el Balaguer lidera amb mà de ferro el grup i aquesta jornada va deixar ben clar el per què en la seva visita al Guinardó. Amb ganes de venjar-se del resultat del partit d’anada, les de La Noguera van sortir a per totes i van aconseguir finalment el triomf per un resultat d’escàndol.

Quan el rival és superior i a sobre li surt el partit perfecte, poca cosa s’hi pot fer. I això és el que va passar al Guinardó, en un partit que va quedar pràcticament sentenciat ja al primer quart amb un parcial de 3-18. Al segon, el Martinenc va reaccionar i va mostrar una mica més d’encert en atac, però les visitants no van baixar el ritme i així va ser impossible retallar diferències.

El guió tampoc va canviar gaire després del descans, amb un conjunt balaguerí que va seguir amb un ritme imparable. Les líders es van imposar també en els dos quarts del segon temps, un fet que els va permetre anar ampliant l’avantatge fins a doblar al seu rival en el marcador amb el 40-80 final.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Gamarra, Maria, Gina, Cintia, Mònica, Alba, Navarro, Diñeiro, Anna L., Isún, Carol i Raquel.

PARCIALS: 3-18 / 16-38 / 26-62 / 40-80.