BQFem Saps
  • Sèniors
SAPS 39 - 55 BQ FEMENÍ

Després de caure contra el líder, el Sènior A Femení del Martinenc ha demostrat que és un equip fiable i que estarà lluitant per les primeres posicions de la taula durant tota la temporada. Així, l’equip encadena tres victòries consecutives després de superar al SAPS en un partit molt seriós i treballat.

Basades en una gran defensa, les del Guinardó van aconseguir tenir en tot moment controlat el duel. Tots dos equips van sortir freds, i tot i que amb el pas dels minuts el partit va millorar, les defenses es van imposar en tot moment a l’atac (17-21 al descans). I en aquest context, les noies d’Albert Ballescà es van sentir força còmodes.

A la represa el partit no va canviar gaire, però sí que és cert que el ritme va ser molt més elevat i les visitants van començar a mostrar que eren superiors. Una progressió que va quedar en evidència en el darrer període, en què el Martinenc va tallar qualsevol esperança de remuntada local amb el millor parcial del partit (20 punts) per acabar sentenciant el duel per un clar 39-55.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Mire, Júlia, Xènia, Alba, Gina, Mònica, Cris, Yoana, Anna, Laura i Carol.

PARCIALS: 6-10 / 17-21 / 29-35 / 39-55.