BQFem Lleida
  • Sèniors
LLEIDA 59 - 56 BQ FEMENÍ

Al Sènior A Femení se li va escapar la victòria en l’últim quart en la visita a una pista complicada. I no només pels kilòmetres, sinó perquè a la pista del Lleida només hi havien guanyat els quatre primers classificats. Les del Guinardó no volien ser menys, però tot i tenir-ho a l’abast durant molts minuts, van veure com al final se’ls hi escapava el triomf i, de pas, una mica la quarta posició de la taula.

El Martinenc va entrar en el partit amb molt bon peu i, a pesar de la igualtat que va regnar al llarg dels 40 minuts, va aconseguir situar-se per davant. Així, al final del primer quart el conjunt visitant manava en el marcador amb tres punts de marge, una distància que va aconseguir conservar. I és que en els tres primers quarts, el Martinenc va mantenir una molt bona dinàmica.

Però en el quart i decisiu període, el Lleida va mostrar més encert i va aconseguir capgirar el marcador. Al final, tres punts per sota, les del Guinardó van tenir l’últim llançament per forçar la pròrroga, però el tir no va entrar.

Després d’aquesta ensopegada, la novena al llarg del curs, el conjunt vermell queda ara a dues victòries de la quarta posició, que sembla que s’escapa.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

PARCIALS: 12-15 / 24-27 / 39-46 / 59-56.