BQFemeni Palleja
  • Sèniors
PALLEJÀ 50 - 52 BQ FEMENÍ

Gran victòria del Sènior A Femení que va vèncer a la pista d’un Pallejà que encara no havia perdut cap partit com a local. Les del Guinardó tenien ganes de tornar-li al conjunt del Baix Llobregat la dolorosa derrota patida a la pròrroga en el partit de la primera volta, i així ho van demostrar des del salt inicial.

I és que molt concentrades des de l’inici, les jugadores del Martinenc van endosar un parcial de 2-11 en els primers cinc minuts. Pero a poc a poc, les locals es van refer del mal inici, retallant el desavantatge i finalment capgirant el marcador per marxar dos punts amunt al descans. Amb aquesta situació, tots dos equips van sortir a la represa molt concentrats en defensa i imprecisos en atac, i amb un parcial de només 8-7 es va arribar al darrer parcial amb tot per decidir-se.

I en un últim període molt emocionant, amb constants alternatives en el marcador, les del Guinardó van arribar a l’última jugada dos punts amunt. El Pallejà no va estar encertat en l’últim atac i el Martinenc va aconseguir un triomf que, tot i que no li serveix per guanyar l’average, li permet consolidar-se en les posicions capdavanteres i igualar a victòries amb el Pallejà.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Gamarra, Maria, Alba, Cintia, Gina, Mònica, Marta, Cris, Anna L., Isún, Carol i Raquel.

PARCIALS: 9-15 / 31-29 / 39-36 / 50-52.