El BQ Femení cau de manera sorprenent | FC Martinenc skip to Main Content
JESUÏTES CASP 53 - 51 BQ FEMENÍ

La bona ratxa de resultats del primer equip femení del Martinenc va quedar trencada a la pista del Casp, un rival de la part baixa de la taula, que surt així de la zona de descens. Les del Guinardó van fer un mal partit, i tot i que al final ho van estar a punt d’arreglar, van acabar marxant amb les mans buides.

Els dubtes i la precipitació van marcar un inici de partit molt dolent per als interessos del Martinenc, que va veure com les locals eren superiors en aquest primer quart. Així, el Casp va marxar al primer descans quatre punts amunt. Va ser en el segon quart, quan les del Guinardó van millorar i van començar a imposar el seu joc. La millora es va traduir també en el marcador, i les visitants van aconseguir donar-hi la volta per marxar tres punts amunt a la mitja part.

El segon quart, però, va ser un miratge i, a la represa, el conjunt local va tornar a recuperar el domini. Les visitants es van veure superades una vegada i una altra per un Casp molt inspirat en atac, que va aconseguir situar-se amb nou punts d’avantatge quan s’entrava en el darrer minut de joc. Però quan semblava tot dat i beneït, el Martinenc va reaccionar i es va quedar a un pas d’una remontada heroica. Amb un parcial d’1-8, les noies del Guinardó van tenir un últim llançament per mirar de forçar la pròrroga, però la fortuna no els hi va somriure i van veure com quedava trencada la ratxa de quatre victòries consecutives.