MiniBmasc Torneigllefia
  • Bàsquet Formatiu

Un cop acabats el campionat de lliga, el Mini B Masculí va seguir completant la seva gran temporada venecnet en el torneig del Llefià. Els nois de Pol Miralles i Roger Simona van vèncer en el còmput global dels dos duels contra el conjunt local i a sobre van mostrar la seva qualitat imposant-se en els diferents concursos de tir.

En dos partits molt igualats, el Martinenc es va imposar al Llefià per només un punt de diferència. L’equilibri va marcar el doble duel entre els dos conjunts en els que, de fet, els badalonins van anar per davant durant bona part dels minuts, però un parcial de 2-11 a favor dels del Guinardó va decantar l’enfrontament per al Mini B Masculí.

Més enllà dels partits, el Martinenc també va triomfar en els diferents concursos de tir. L’èmfasi posat durant l’any en la mecànica, la tranquil·litat i la concentració necessàries en el moment de llençar a cistella va donar de nou els seus fruits i vam tornar a tenir campions. Arnau Baró va guanyar el concurs de triples, mentre que Marc Cid i Max Romero van ocupar la segona i la tercera posició respectivament. Per altra banda, Ramon Gàlvez i Dani González van quedar campions en la categoria mini del Two-Ball, en què els dos jugadors vermells van formar un tàndem perfecte.

Som Martinenc!