BQCadetA Sedis
  • Bàsquet Formatiu
BQ CADET A 97 - 96 SEDIS LA SEU

Gran debut a casa del Cadet A Masculí amb una trepidant victòria davant el Sedis de La Seu d’Urgell en un partit de gairebé 200 punts.  Els d’Albert Ballescà venien d’una derrota injusta al camp del Sant Fruitós en la primera jornada de lliga i tenien ganes d’estrenar-se a casa amb una alegria per al seu públic. I així va ser, en un partit vibrant que es va decantar del cantó vermell després de dues pròrrogues.

Després d’un inici de matx força fluix en què els locals no es van trobar còmodes i no van poder mostrar el caràcter que defineix a l’equip, els urgellencs van agafar una bona renta en el marcador. Però amb el pas dels minuts, el Martinenc es va anar refent a poc a poc i va començar a retallar el desavantatge que tenia.

Així, amb una gran defensa ofegant l’atac rival, els d’Albert Ballescà van tornar a entrar en el partit que es va mostrar igualat fins al final. De fet, els del Guinardó van arribar per davant en la darrera jugada del partit, però un triple in-extremis del Sedis va forçar la pròrroga. Amb tots dos equips cansats, el temps extra es va fer llarg i feixuc, sense que cap dels dos conjunts aconseguís distanciar-se en el marcador. Tant és així, que al final de la primera pròrroga el resultat seguia sent d’empat i el duel no es va decidir, per un sol punt d’avantatge, fins a la segona pròrroga.

Som Martinenc!