Preinfantilfemeni Campiones
  • Bàsquet Formatiu
PREINFANTIL FEMENÍ 62 - 31 AULA

El Preinfantil Femení es va proclamar campió de lliga en vèncer al seu rival, l’Aula, i després de la derrota del seu màxim perseguidor, l’Esquitx de Sant Sadurní. Les noies del Guinardó posen així la cirereta a una temporada impressionant, després de proclamar-se també campiones en la primera fase –sense perdre cap partit– i guanyar el torneig de Setmana Santa de Coma-ruga.

Davant l’Aula, el Martinenc no tenia un partit gens senzill, però gràcies a un bon inici d’enfrontament, el conjunt vermell va aconseguir les primeres diferències en el marcador que va anar ampliant a base de treball i encert. A més, la falta de rotació del conjunt visitant va passar factura a l’Aula, que ja es va rendir quan al descans, les del Guinardó gaudien d’un avantatge de 15 punts. Amb el 10-0 just començar la segona meitat, el partit ja va quedar totalment sentenciat i el Martinenc només va haver d’esperar la derrota del seu màxim perseguidor el diumenge per proclamar-se campió de lliga.

Enhorabona noies! Frida, Luchi, Berta, Inés, Natàlia, Valèria, Núria, Abril, Hanna, Clara, Marta i Martina; i als entrenadors Anna i Alberto.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC:  Frida, Luchi, Berta, Inés, Natàlia, Valèria, Núria, Abril, Hanna, Clara, Marta i Martina.

PARCIALS: 16-9 / 33-18 / 49-22 / 62-31.