BQJuniorA
  • Bàsquet Formatiu
JÚNIOR A MASCULÍ 60 - 42 MONTSENY CET-10

Després d’un inici esperançador amb dues victòries, el Júnior A Masculí va tornar a sumar un nou triomf en superar amb sobrietat el Montseny CET-10. Una gran defensa que va ofegar el seu rival va permetre el conjunt del Guinardó encarrilar el duel ja al descans per sentenciar el triomf en un gran segon temps.

Tot i marxar amb 9 punts d’avantatge en el marcador al descans, la igualtat va ser la tònica general en un primer període disputat i amb molt poques diferènces en el marcador. Però la bona feina i la intensitat defensiva va permetre al Martinenc obrir les primeres distàncies per marxar a la mitja part amb el duel molt ben encarrilat.

Disposat a sentenciar el triomf a la represa, el Júnior A va apujar el nivell d’intensitat en el tercer període amb una forta pressió per tot el camp que va intentar ofegar el Montseny. Tot i això, els visitants no es van voler quedar enrere i el partit va pujar de revolucions, un fet que va tornar a obrir el matx.

Però en els moments més delicats, el Martinenc va saber mantenir la calma i conservar l’avantatge per sentenciar en un darrer període en el qual el domini del joc interior així com també un bon percentatge en el tir exterior va permetre el conjunt del Guinardó sentenciar el triomf de manera força contundent (60-42).

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Oscar, Pau Ll., Jan , Alex, David, Edgar, Miguel, Pablo, Pau V., Marc, Guillem i Pere.