Bq Minifema Claret
  • Bàsquet Formatiu
BQ MINI A FEMENÍ 66 - 45 CLARET

En el primer partit de lliga de la temporada, el Mini A Femení va aconseguir una àmplia victòria enfront el Claret en un duel que va tenir diverses fases. I és que amb els nervis lògics del debut, les noies del Guinardó no van estar gaire encertades en els primers compassos del matx, però a poc a poc van anar agafant el ritme fins remuntar i vèncer per més de 20 punts de diferència.

No només era el primer partit de competició del curs, sinó que per a algunes de les noves incorporacions era el seu primer partit en el bàsquet federat. Aquesta estrena es va notar en els instants inicials en què les locals van sortir un pèl dormides i indecises, sobretot en defensa. Unes badades defensives que van provocar que en els primers quarts el Claret dominés en el marcador.

A la segona meitat, però, les del Martinenc van donar un cop sobre la taula i van començar a canviar el signe del partit. Tot l’encert que havia mancat en el primer temps va aflorar en aquesta segona meitat i, a poc a poc, el Martinenc no només va eixugar el desavantatge, sinó que va marxar en el marcador fins més enllà dels 20 punts.

Al final, el 66-45 final reflecteix la superioritat de les noies del Guinardó, que van superar amb nota la primera jornada de lliga.

Som Martinenc!